Voditelj Potere otkrio šta se dešava iza scene

Snimak sa snimanja omiljenog nedeljnog kviza "Potera" koji se emituje na RTS1 zabavio je mnoge pratioce voditelja Jovana Memedovića na Instagramu i izazvao lavinu pozitivnih komentara. Nakon postavljanja novog rekorda kviza sa početkom 2021. godine, Adrenalin produkcija najavljuje pripremu za snimanje naredne, devete sezone kviza.

"Potera, mejking of. Ako vam je protekla epizoda potere bila zanimljiva, ovaj video će vas dodatno zabaviti i nasmejati", napisao je na Instagramu Jovan Memedovič i otkrio tako niz detalja koje gledaoci, naravno, ne mogu da vide. A u pitanju je emisija u kojoj su četiri takmičara osvojila rekordnih 1.080.000 dinara.

Možda vas zanima...

Snimak sa snimanja "Potere" dobio je Instagram profilu Jovana Memedovića sledeće komentare: "Sjajna epizoda, a i detalji koje smo propustili", "Najbolja "Potera" do sada. Sve čestitke takmičarima", "Legendarna epizoda", "Pa fenomenalno", "Znanje je vrlina, a ne mana. Bravo", "Hahah, ovo je carski! Lepo je videti i drugu - zabavnu stranu", "Svaka čast momcima".

Originalni članak objavljen je na linku: https://zena.blic.rs/lifestyle/legendarna-epizoda-najbolji-ste-memedovic-otkrio-sta-se-desava-iza-kulisa-kviza/9hr91y6