Vladimir Ćosić član žirija 27. Slovenskog oglašivačkog festivala

Digitalni kreativni direktor agencije McCann Beograd, Vladimir Ćosić, jedan je od članova žirija na predstojećem 27. Slovenskom oglašivačkom festivalu (SOF).

SOF će se održati u Portorožu u Sloveniji 12. i 13. aprila, u organizaciji Slovenske oglašivačke komore. Za sam početak festivala najavljena je prezentacija B-report rang liste najuspešnijih kampanja, agencija i oglašivača iz prošle godine koju objavljuje Marketing Magazin.

Žiri Slovenskog oglašivačkog festivala čini osam članova i predsednik, a među članova su najčešće kreativni direktori (kako iz okrilja agencija tako i freelanceri), kao i stručnjaci za specifična područja. Vladimir Ćosić će biti pridruženi član žirija kao ekspert sa tržišta koja ne učestvuje u takmičarskom delu festivala.

I&F McCann Grupa jedan je od vodećih komunikacionih sistema koji 20 godina uspešno posluje u 12 zemlja jugo istočne Evrope i nordijske regije. Naš posvećen tim čini 600 talentovanih profesionalaca, koji svakodnevno sarađuju na integraciji marketinških kampanja, promotivnih aktivnosti, organizaciji događaja, dizajnu, planiranju i zakupu medijskog prostora, PR, produkciji, komunikaciji u oblasti zdravstva, kreiranju TV sadržaja,kao i na svim formama digitalnog marketinga. Agencije koje posluju u okviru I&F McCann Grupe deo su McCann Worldgroup (www.mccannworldgroup.com),jedne od najvećih svetskih agencijskih mreža,osnovane 1902.godine koja posluje u više od 120 zemalja sveta, i u vlasništvu je Interpublic Group (IPG) (www.interpublic.com) sa sedištem u Njujorku.