Vidimo se na konferenciji Digital Day

U okviru osmog izdanja konferencije Digital Day u organizaciji IAB Serbia, koja se održava 8. i 9. maja u Jugoslovenskom dramskom pozorištu, među panelistima su i predstavnici I&F McCann Grupe, Katarina Kostić i Branka Batričević, a u žiriju ovogodišnje IAB Mixx nagrade, čiji je predsednik Vladimir Ćosić, je i Dubravka Urošević.

Katarina Kostić, zamenica direktora IPG Mediabrands zadužena za razvoj medijskih agencija koje posluju u okviru I&F McCann Grupi u jugoistočnoj Evropi, učestvuje u panelu pod nazivom „Business Transformation: MAD MEN V2.0“, koji se održava drugog dana konferencije, 9. maja od 11:45 d0 12:45 časova.

Client Service Director digitalne agencije Drive, Branka Batričević, učestvovaće u panelu pod nazivom „How to build community in a post #DeleteFacebook world?“, koji će se održati 8. maja od 17:45 do 18:45 časova.

Vladimir Ćosić, Digital Creative Director agencije McCann Beograd, predsednik je žirija na ovogodišnjim IAB MIXX nagradama, koje se organizuju u okviru konferencije Digital Day, a Dubravka Urošević, Regional Account Director UM Beograd, je jedan od članova žirija. IAB MIXX nagrade dodeljuju se u 16 kategorija onima koji svojim radom inspirišu, edukuju i prikazuju najbolju praksu u industriji digitalnog marketinga.

Više informacija: https://digitalday.rs

I&F McCann Grupa jedan je od vodećih komunikacionih sistema koji 20 godina uspešno posluje u 12 zemlja jugo istočne Evrope i nordijske regije. Naš posvećen tim čini 600 talentovanih profesionalaca, koji svakodnevno sarađuju na integraciji marketinških kampanja, promotivnih aktivnosti, organizaciji događaja, dizajnu, planiranju i zakupu medijskog prostora, PR, produkciji, komunikaciji u oblasti zdravstva, kreiranju TV sadržaja,kao i na svim formama digitalnog marketinga. Agencije koje posluju u okviru I&F McCann Grupe deo su McCann Worldgroup (www.mccannworldgroup.com),jedne od najvećih svetskih agencijskih mreža,osnovane 1902.godine koja posluje u više od 120 zemalja sveta, i u vlasništvu je Interpublic Group (IPG) (www.interpublic.com) sa sedištem u Njujorku.