Vesna Vlašić Jusupović jedan od panelista na Branding konferenciji u Sarajevu

Već pet godina zaredom Branding konferencija u Sarajevu je regionalni centar za umrežavanje i razmjenu iskustava iz oblasti brendinga. Organizatori i ove godine (12 jun) najavljuju vrhunske predavače renomiranog svetskog i regionalnog iskustva, ali i ostale uspešne marketing eksperte i inspirativne kreativce. Među njima će biti i Vesna Vlašić Jusupović, Managing Director agencije McCann Sarajevo koja će učestovati u regionalnoj panel diskusiji na temu "Storytelling – just a trend?".

VESNA VLAŠIĆ JUSUPOVIĆ

Umetnica na čelu McCann Sarajevo

Vesna Vlašić Jusupović

Ime i prezime: Vesna Vlašić Jusupović
Kompanija: McCann Sarajevo
Pozicija: Managing Director
Brandingom i komunikacijama se bavim: 15 godina

Vesnin umetnički i kreativni duh je tokom i nakon studija dovodi do rada na brojnim kulturnim projektima, te finalno i do rada u PR odelenju UNHCR-a Sarajevo i Mostar. Ovo je dovodi u dodir sa komunikacijama u širem smislu i posla Account Managera u agenciji MITA Group; prvo Publicisu, a zatim i Saatchi&Saatchi. Nakon toga slede brojni angažmani na vodećim pozicijama u nizu agencija. Tokom godina radila je sa brojnim klijentima poput Unilevera, P&G, HP-a, Dukata, Nestléa, Volksbanke, Bramaca, Austrian Airlinesa...

Trenutno vodi agenciju McCann Sarajevo, a nije zaboravila ni svoje umetničke korene, pa i dalje pruža podršku brojim dešavanjima u domenu kulture i umetnosti. Predsednica je udruženja Muzički informativni centar Sarajevo.

PITANJA

Moja supermoć je: pozitivan stav i činjenica da se nikada ne predajem
Kada bih bio⁄la bilo koji brand, bio⁄la bih: Desigual
Moj najveći strah je: da ću pojesti hranu sa nekim od sastojaka na koje sam alergična
Moja životna filozofija je: tretiraj druge onako kako bi volela da tretiraju tebe

Tekst objavljen na portalu SEE Biz

"I&F McCann Grupa" jedna je od vodećih komunikacijskih mreža u Jugoistočnoj Evropi uspešno posluje u osam zemlja: Srbiji, Makedoniji, Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Albaniji, Hrvatskoj, Sloveniji i Bugarskoj. Međunarodnim, regionalnim i lokalnim klijentima pruža najkvalitetnija strateška i kreativna rešenja za razvoj brendova, kroz sve kanale komunikacije. Agencije koje posluju u okviru "I&F McCann Grupe" deo su "McCann Worldgroup" (www.mccannworldgroup.com), jedne od najvećih međunarodnih mreža, koja danas posluje u više od 120 zemalja sveta, sa tradicijom dugom čak 111 godina, koja posluje u sastavu "Interpublic Group of Companies" (www.interpublic.com), najstarije američke multinacionalne komunikacijske korporacije, sa sedištem u Njujorku.