Veliki uspeh I&F maratonaca

„Ova nedjelja u Beogradu donijela je za mene ostvarenje jednog sna koji se činio nezamisliv – postao sam maratonac. Pomalo sam skupljao kilometre, poklopilo se odlično vrijeme za trčanje i uz pomoć onih koji su me podržavali porukama i savjetima, kao i kolegama Predragu i Marku koji su navijali za mene na samoj stazi kad je bilo najteže - neuspjeh nije bio opcija! Trčao sam Beogradom s mišlju kako bi bilo divno da se na ovim našim prostorima narodi zbliže kroz sport i zdrav život, a u ciljnu ravninu ušao sam s velikim ponosom i dao zadnje atome snage u završni sprint!“, rekao je Mario.

Naši trkači inspiraciju su pronalazili na raznim mestima - od mira u svetu, mira na Balkanu, trčanja za svoju decu, familiju, pokojnog dedu, Srbiju, Hrvartsku, Slavoniju, kolege iz kluba, kolege s posla, želji da produže život sportom i zdravim stilom života, pobedi nad sobom i pomeranju svojih limita...

Tijana Đurić, Account Executive u agenciji Drive, dodala je: “Predivno iskustvo, neverovatna energija i podrška među samim trkačima, a i od publike koja je pratila ovaj spektakl, nešto je što neću nikad zaboraviti! :) Još jedan dokaz da mi je glava jača od mišića :)