Vanda Kučera na seminaru “Održivo i inovativno poslovanje”

Vanda Kučera na seminaru “Održivo i inovativno poslovanje”

Među učesnicima panel diskusija bilu su ambasador Perti Ikonen, predsednik Privredne komore Srbije Marko Čadež, izvršni direktor KONE Srbija Miša Stanković, direktor korporativnih poslova u I&F McCann Grupa Vanda Kučera i izvršni direktor Nordijske poslovne alijanse u Srbiji Andreja Pavlović.

“Privrednu komoru Srbije vidim kao svojevrstan „hab“ pod čijim okriljem će srpska privreda razviti nove inovativne i održive veze, i gde će se napraviti novi model poslovanja u Srbiji”, rekao je predsednik Privredne komore Srbije Marko Čadež.

Ambasador Ikonen ovom prilikom podsetio je na to da veruje da će Srbija postati još jedna “dosadna” nordijska zemlja ukoliko nastavi sa brzim i temeljnim ekonomskim reformama. U tom duhu posluju i finske i nordijske kompanije, aktivno doprinoseći unapređenju poslovne klime u Srbiji kako bi Srbija bila konkuretnija i spremna za članstvo u Evropskoj uniji. Seminar “Održivo i inovativno poslovanje” je jedna od inicijativa u tom pravcu, i nastavak debate pokrenute u okviru seminara „Nordijski inovativni biznis u Srbiji“ koji je održan prošle godine u saradnji sa Nordijskom poslovnom alijansom.

Originalni članak objavljen je na: http://bif.rs/2017/09/zavrsen-seminar-odrzivo-inovativno-poslovanje/

I&F McCann Grupa jedan je od vodećih komunikacionih sistema koji 20 godina uspešno posluje u 12 zemlja jugo istočne Evrope i nordijske regije. Naš posvećen tim čini 600 talentovanih profesionalaca, koji svakodnevno sarađuju na integraciji marketinških kampanja, promotivnih aktivnosti, organizaciji događaja, dizajnu, planiranju i zakupu medijskog prostora, PR, produkciji, komunikaciji u oblasti zdravstva, kreiranju TV sadržaja,kao i na svim formama digitalnog marketinga. Agencije koje posluju u okviru I&F McCann Grupe deo su McCann Worldgroup (www.mccannworldgroup.com),jedne od najvećih svetskih agencijskih mreža,osnovane 1902.godine koja posluje u više od 120 zemalja sveta, i u vlasništvu je Interpublic Group (IPG) (www.interpublic.com) sa sedištem u Njujorku.