Treći Golden Drum Adriatic zaredom za McCann Beograd

Kampanja „Hvala vam, doktori“ agencije McCann Beograd u saradnji sa UM Beograd na ovogodišnjem međunarodnom festivalu Golden Drum osvojila je nagradu za najbolju kreativnu agenciju u Adriatic regionu. Ovo je treći put zaredom da agencija osvaja ovu prestižnu nagradu, čime potvrđuje lidersku poziciju među agencijama u regionu.

„Jako sam ponosna na naš tim. Uspeh na Golden Drum festivalu je još jedna međunarodna potvrda našeg rada, kreativne snage, posvećenosti, odgovornosti i poverenja. Najzahtevniji kvartal u našoj industriji je tek počeo, a mi smo već „u petoj brzini“. Za nas je ovaj festival bitan dodatno i zbog uspeha kampanje koja je pomerila granice tokom najizazovnijeg perioda sa kojim smo se u poslednje vreme suočili,“ kaže Jelena Jazić, direktorka agencije McCann Beograd.

Agencija McCann Beograd sa svojim parterskim agencijama je najbolja kreativna agencija regiona i ovo je samo još jedna nagrada u nizu za ovu izvanrednu kampanju koja šalje tako jako poruku podrške.

„Veoma me raduje ova nagrada, ona (dodatno) slavi hrabrost i predanost medicinskog osoblja širom sveta. Upravo ta hrabrost podstakla je ideju kojom smo dotakli srca velikog broja ljudi širom sveta. Veliki je podstrek za sve nas u advertajzing industriji mogućnost da u ovolikoj meri budemo aktivno uključeni u stvaranje sveta u kome želimo da živimo,“ dodaje Lidija Milovanović, Head of Art, McCann Beograd.

Festival Golden Drum jedan je od najvažnijih internacionalnih festivala oglašavanja na kome tradicionalno učestvuju najbolje svetske agencije.

Celu kampanju možete pogledati na linku

Izvor: McCann Beograd