Tijana Škorić Tomić na listi žena koje unapređuju društvenu scenu Srbije

Prema tradicionalnoj listi najmoćnijih u raznim sferama javnog života (biznis, sport, mediji i dr) koju već 13 godina realizuje dnevni list "Blic", Tijana Škorić Tomić, izvršna direktorka I&F McCann Grupe nalazi se na 20. mestu na listi 100 najmoćnijih žena u Srbiji.

Tijana je rukovodila investicijama proširenja poslovanja koje su doprinele daljem stabilnom rastu kompanije na svim tržištima. Veliki je poznavalac medijskog i advertajzing biznisa sa jakim korenima u finansijskom sektoru. Aktivna je članica SAM i AmCham i godinama podržava humanitarnu organizaciju BelHospice.

I&F McCann Grupa jedan je od vodećih komunikacionih sistema koji 20 godina uspešno posluje u 12 zemlja jugo istočne Evrope i nordijske regije. Naš posvećen tim čini 600 talentovanih profesionalaca, koji svakodnevno sarađuju na integraciji marketinških kampanja, promotivnih aktivnosti, organizaciji događaja, dizajnu, planiranju i zakupu medijskog prostora, PR, produkciji, komunikaciji u oblasti zdravstva, kreiranju TV sadržaja,kao i na svim formama digitalnog marketinga. Agencije koje posluju u okviru I&F McCann Grupe deo su McCann Worldgroup (www.mccannworldgroup.com),jedne od najvećih svetskih agencijskih mreža,osnovane 1902.godine koja posluje u više od 120 zemalja sveta, i u vlasništvu je Interpublic Group (IPG) (www.interpublic.com) sa sedištem u Njujorku.