SDG osvojio zlato, a McCann Oslo srebro na Retaildagen festivalu

Scandinavian Design Group osvojio je zlatnu, a McCann Oslo osvojio srebrnu Retailprisen nagradu na ovogodišnjem festivalu, nagradu koja odlikuje sjajna pakovanja, kako prema kreativnim rešenjima tako i prema efektima.

Retailprisen organizuju Creative Forum, ANFO i Retail Energy, kako bi odali priznanje najboljim maloprodajnim projektima tokom godine.

U kategoriji "Pakovanja", SDG je osvojio zlato za " Kolonihagen packing design " (Rema 1000). Rad se može videti ovde.

U kategoriji "Događaji", McCann Oslo je osvojio srebro za "Træna Klar Launch" za klijenta Orkla. Više o projektu ovde.

Originalni članak objavljen je na linku:
https://kreativtforum.no/artikler/nyheter/2018/04/to-smash-gull-i-retailprisen

I&F McCann Grupa jedan je od vodećih komunikacionih sistema koji 20 godina uspešno posluje u 12 zemlja jugo istočne Evrope i nordijske regije. Naš posvećen tim čini 600 talentovanih profesionalaca, koji svakodnevno sarađuju na integraciji marketinških kampanja, promotivnih aktivnosti, organizaciji događaja, dizajnu, planiranju i zakupu medijskog prostora, PR, produkciji, komunikaciji u oblasti zdravstva, kreiranju TV sadržaja,kao i na svim formama digitalnog marketinga. Agencije koje posluju u okviru I&F McCann Grupe deo su McCann Worldgroup (www.mccannworldgroup.com),jedne od najvećih svetskih agencijskih mreža,osnovane 1902.godine koja posluje u više od 120 zemalja sveta, i u vlasništvu je Interpublic Group (IPG) (www.interpublic.com) sa sedištem u Njujorku.