SDG awarded for packaging design

Scandinavian Design Group won a Gold for packaging design for Kolonihagen at Visuelt 2018, a festival which awards outstanding visual communication hosted by Grafill – The Norwegian Organisation for Visual Communication.

Read more:
https://www.grafill.no/visuelt/vinnere/2018/grafisk-design/pakningsdesign-mat-helse-og-husholdning/emballasjeserie-for-kolonihagen/

I&F McCann Grupa jedan je od vodećih komunikacionih sistema koji 20 godina uspešno posluje u 12 zemlja jugo istočne Evrope i nordijske regije. Naš posvećen tim čini 600 talentovanih profesionalaca, koji svakodnevno sarađuju na integraciji marketinških kampanja, promotivnih aktivnosti, organizaciji događaja, dizajnu, planiranju i zakupu medijskog prostora, PR, produkciji, komunikaciji u oblasti zdravstva, kreiranju TV sadržaja,kao i na svim formama digitalnog marketinga. Agencije koje posluju u okviru I&F McCann Grupe deo su McCann Worldgroup (www.mccannworldgroup.com),jedne od najvećih svetskih agencijskih mreža,osnovane 1902.godine koja posluje u više od 120 zemalja sveta, i u vlasništvu je Interpublic Group (IPG) (www.interpublic.com) sa sedištem u Njujorku.