Saradnja FEFE i I&F Grupe

Na listi predavača za zimski semestar FEFA fakulteta našli su se Vera Aćimović Group Account Director, Katarina Kostić Head of Polaris, Marija Vićić Communications Director for Creative Excellence, McCann Adriatic & Nordic. Prošle godine kao i ove kroz praktične primere podeliće svoja specifična znanja u oblastima instrumenata marketing miksa i njihovog uklapanja u celinu sa polaznicima. 

U okviru predmeta Principi marketinga na master studijama ekonomije FEFA fakulteta, Vera Aćimović (Group Account Director) 30. novembra podeliće putem zooma svoje znanje i ove godine. 

U okviru predmeta Principi marketinga na master studijama ekonomije FEFA fakulteta, Marija Vićić (Communications Director for Creative Excellence, McCann Adriatic & Nordic) 21. decembra podeliće putem zooma svoje znanje i ove godine. 

U okviru predmeta Marketing istraživanja i analitika  na master studijama ekonomije FEFA fakulteta, Katarina Kostić (Head of Polaris) 7. decembra putem zooma podeliće svoje znanje i ove godine. Katarina Kostić, Head of Polaris, i Željka Mićić, Research Manager u agenciji Polaris, su prošle godine u okviru aktuelnog semestra na univerzitetu FEFA u okviru predmeta Marketing istraživanja i analitika, zajedno sa studentima diskutovale  o karakteristikama proizvoda, cenama, distribuciji, advertajzingu (online i offline) i drugim ključnim stvarima za poslovanje. 

Za studente ekonomije prošlogodišnji master program akademskih studija digitalne transformacije, ujedno je i prvi akreditovani master program iz ove oblasti u zemlji i regionu. Predstavlja jedinstven spoj biznisa i informacionih tehnologija. Ovaj program je baziran na intenzivnoj razmeni mišljenja i multidisciplinarnosti, i namenjen je upravo onima koji žele da razumeju savremeni digitalni način poslovanja i upravljaju svetom podataka i informacionih tehnologija. U okviru studijskog master programa digitalna transformacija medija i kulture i to na temu Marketing i PR serija, studenti su prošle godine obradili slučaj jedne od kultnih domaćih serija.