Region sve interesantniji velikim komunikacijskim grupama

Regionalni direktor I&F McCann Grupe za regiju Adriatic, Vlatko Dimovski, govorio je o tržištima ovog regiona i očekivanom razvoju istih za Agencijsko bilo, dodatak magazina Lider, najčitanijeg biznis magazina u Hrvatskoj.

„Naša tržišta će u narednom periodu biti sve interesantnija velikim komunikacijskim grupama, koje će na taj način nastojati da ostvare svoj organski rast. Ukratko, za ovako relativno mala tržišta možemo reći da smo vrlo dinamični i da imamo znanje i kvalitet koji su multinacionalnim agencijskim grupacijama vrlo interesantni i vredni poslovne pažnje – kaže Vlatko i dodaje: „Većina agencija iz takozvane velike svetske četvorke već je odavno na ovim tržištima.”

I&F McCann Grupa jedan je od vodećih komunikacionih sistema koji 20 godina uspešno posluje u 12 zemlja jugo istočne Evrope i nordijske regije. Naš posvećen tim čini 600 talentovanih profesionalaca, koji svakodnevno sarađuju na integraciji marketinških kampanja, promotivnih aktivnosti, organizaciji događaja, dizajnu, planiranju i zakupu medijskog prostora, PR, produkciji, komunikaciji u oblasti zdravstva, kreiranju TV sadržaja,kao i na svim formama digitalnog marketinga. Agencije koje posluju u okviru I&F McCann Grupe deo su McCann Worldgroup (www.mccannworldgroup.com),jedne od najvećih svetskih agencijskih mreža,osnovane 1902.godine koja posluje u više od 120 zemalja sveta, i u vlasništvu je Interpublic Group (IPG) (www.interpublic.com) sa sedištem u Njujorku.