Prvi put sve o investicionim potencijalima regiona na jednom mestu!

Investicioni potencijali šest tržišta Zapadnog Balkana, informacije o podsticajnim merama za ulaganje u lokalne privrede, pravna regulativa...sve ove informacije od sada su dostupne samo jednim klikom na portalu Invest in SEE.

I&F McCann Grupa je sa zadovoljstvom prihvatila poziv da pomogne u osmišljavanju i realizaciji portala koji će pomoći stvaranju bolje privrednog ambijenta i privlačenju novih investicija u region Zapadnog Balkana. Kreativni tim McCann Beograd osmislio je logo, stručnjaci agencije Drive su postavili i realizovali platformu portala, a I&F McCann Grupa kao sistem koji je regionalno pristutan na više tržišta jugoistočne Evrope podržao je inicijativu i platformu kao komunikacioni partner.

Link ka portalu: http://investinsee.com/

Platforma predstavljena je na Investicionom samitu Evropske banke za obnovu i razvoj posvećenom Zapadnom Balkanu u Londonu, a u prisustvu evropskih i zvaničnika iz regiona, kao i čelnika međunarodnih finansijskih institucija i korporacija, potencijalnih investitora u privrede regiona.

Članak na portalu RTS: Onlajn platforma prozor za nove poslovne mogućnosti u regionu

I&F McCann Grupa jedan je od vodećih komunikacionih sistema koji 20 godina uspešno posluje u 12 zemlja jugo istočne Evrope i nordijske regije. Naš posvećen tim čini 600 talentovanih profesionalaca, koji svakodnevno sarađuju na integraciji marketinških kampanja, promotivnih aktivnosti, organizaciji događaja, dizajnu, planiranju i zakupu medijskog prostora, PR, produkciji, komunikaciji u oblasti zdravstva, kreiranju TV sadržaja,kao i na svim formama digitalnog marketinga. Agencije koje posluju u okviru I&F McCann Grupe deo su McCann Worldgroup (www.mccannworldgroup.com),jedne od najvećih svetskih agencijskih mreža,osnovane 1902.godine koja posluje u više od 120 zemalja sveta, i u vlasništvu je Interpublic Group (IPG) (www.interpublic.com) sa sedištem u Njujorku.