Premijera serije Besa osvojila gledaoce na svečanoj premijeri

Nakon tri godine iščekivanja, sinoć je u Kombank dvorani, održana svečana premijera druge sezone serije BESA u produkciji Adrenalina i Telekoma Srbija. Publika je imala prilike da odgleda prve dve epizode hit serije BESA, koje će gledaoci putem malih ekrana premijerno gledati na kanalu SUPERSTAR od 27.11 svakog vikenda od 21h.

Publika je burnim aplauzom pozdravila glumačku postavu, ekipu serije i producente. Likovi koji su osvojili gledaoce tokom prve sezone Uroš, Dardan i Petrit vratili su se u novom nastavku serije, dodatno ojačanim novim likovima a veliko osveženje predstavljaju i glumci iz Estonije. Gledaoce kraj malih ekrana očekuju novi zapleti i izazovi.

Svečanoj premijeri prisustvovali su: Vladimir Lučić, Srdjan Šaper, Tea Korolija, Radivoje Bukvić, Miloš Timotijević, Milica Gojković, Hana Selimović, Milan Marić, Mina Sovtić, Igor Stoimenov i mnoge druge ličnosti iz javnog života.

Druga sezona serije BESA, svoj televizijski život počinje od 27.novembra emitovanjem na kanalu Superstar svakog vikenda od 21h, par dana kasnije od 1.decembra na Prvoj televiziji od 22h.

Izvor: Adrenalin