PREDSTAVLJAMO PREDAVAČE BRANDING KONFERENCIJE 06: VLADIMIR DIMOVSKI, COO MCCANN ADRIATIC

Uz njega je sve moguće


On je osoba kreativnog srca, koja prenosi strast u posao i život. Sa zapanjujućom, stalnom i neiscrpnom energijom, Vladimir Dimovski, COO McCann Adriatic, je čovjek od akcije, uvijek fokusiran na sada i ovdje.

IT developer koji je usmjerio svoju znatiželjnu prirodu prema svijetu komunikacija, fokusirajući se na onu međuljudsku. Njegova karijera se vrtoglavo razvija u posljednjih deset godina. U McCann Skopje došao je kao grafički dizajner u vrijeme kada je marketing biznis u Makedoniji još uvijek bio na početku. Iako je i dalje odličan u dizajnu, njegov poduzetnički duh je mnogo jači, ispunjen stalnom željom za novim izazovima i težnjama za napretkom. Uskoro nakon toga postaje Novi Biznis Direktor u McCann-u Skopje, a 2006. godine preuzima menadžment Agencije. Vladimir je prožeo novi duh u biznis i zajedno sa svojim timom napravio McCann Skopje najboljom makedonskom agencijom. U novembru 2014. godine, unaprijeđen je u glavnog operativnog direktora zaduženog za agencije u Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori, Albaniji i Makedoniji unutar I&F McCann Grupe. Vodio je agencijuMcCann Skopje kada je osvojila prvog Zlatnog Lava na Balkanu.

Moja supermoć je: Locirati, motivisati, stimulisati i dobiti najbolje od ljudi.
Kad bih brand bio bih: 
Google.
Moj najveći strah je: 
Kad sanjam da kočnica u autu otpušta.
Moja životna filozofija je: 
Sve je moguće.
Najčudnija navika: 
Ima ih mnogo.

Tekst je objavljen na: http://www.media-marketing.com/tema-sedmice/predstavljamo-predavace-branding-konferencije-06-vladimir-dimovski-coo-mccann-adriatic/

 

 

"I&F McCann Grupa" jedna je od vodećih komunikacijskih mreža u Jugoistočnoj Evropi uspešno posluje u osam zemlja: Srbiji, Makedoniji, Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Albaniji, Hrvatskoj, Sloveniji i Bugarskoj. Međunarodnim, regionalnim i lokalnim klijentima pruža najkvalitetnija strateška i kreativna rešenja za razvoj brendova, kroz sve kanale komunikacije. Agencije koje posluju u okviru "I&F McCann Grupe" deo su "McCann Worldgroup" (www.mccannworldgroup.com), jedne od najvećih međunarodnih mreža, koja danas posluje u više od 120 zemalja sveta, sa tradicijom dugom čak 111 godina, koja posluje u sastavu "Interpublic Group of Companies" (www.interpublic.com), najstarije američke multinacionalne komunikacijske korporacije, sa sedištem u Njujorku.