Predsednik McCann Worldgroup za Evropu posetio McCann Zagreb

Pablo Walker, predsednik agencijske mreže McCann Worldgroup za Evropu, posetio je kancelarije agencije u Zagrebu. "Posećujem samo kancelarije koje rade izvrstan posao", našalio se po dolasku, ali činjenica je da se poseta dogodila nakon vrlo uspješnog perioda za McCann Zagreb, agencije godine u Hrvatskoj.

Zanimljivo je i da je Walker najviše rangirani menadžer McCann Worldgroupa koji je ikada posetio kancelarije u Zagrebu. "Pablo je u McCann operacijama još od studentskih dana i veliko je zadovoljstvo ugostiti osobu tako ekstenzivnog iskustva. Iskoristili smo prigodu da ga pobliže upoznamo s našim radom, strategijom razvoja te recentnim događajima u regionalnoj oglašivačkoj industriji. Pablovo iskustvo i globalna perspektiva oko promjena tržišnih paradigmi, ne samo u marketinškoj industriji, puno nam je značila jer i oni traže sponu između odlične agencije, kakav je McCann, i novih suštinski digitaliziranih formata koji dijelom konkuriraju postojećim agencijama u rješavanju potreba klijenata, ali i potrošača", rekao je Tomislav Presečki, direktor agencije McCann Zagreb.

"Postižu sjajne rezultate, agencija je dobro organizovana i drago mi je da upoznam ove mlade i talentovane ljude. Danas je teško raditi u marketingu. Pravila se menjaju, alata je sve više, konkurencija naravno nikada ne miruje…", kaže Walker i nastavlja: "Ponosan sam na office u Zagrebu, nakon velikih uspeha prošle godine nastavljaju sa razvojem, spremni su da odgovore na brojne izazove, a posebno mi je drago što uspostavljaju snažne odnose s lokalnim klijentima, onima koji su izvan globalne agencijske mreže. Takvi klijenti su puno zahtevniji".

Pre nego što je 2014. preuzeo funkciju predsednika McCann Worldgroup Europe, Walker je bio predsednik McCann Worldgroup za Latinsku Ameriku i Karibe. U ovom trenutku nadzire McCann operacije u 44 zemlje Europe, kroz 38 različitih jezika i brojna multidisciplinarna područja komunikacije.

Originalna vest objavljena je na: http://www.media-marketing.com/vijesti/predsjednik-mccann-wg-za-europu-posjetio-mccann-zagreb/

I&F McCann Grupa jedan je od vodećih komunikacionih sistema koji 20 godina uspešno posluje u 12 zemlja jugo istočne Evrope i nordijske regije. Naš posvećen tim čini 600 talentovanih profesionalaca, koji svakodnevno sarađuju na integraciji marketinških kampanja, promotivnih aktivnosti, organizaciji događaja, dizajnu, planiranju i zakupu medijskog prostora, PR, produkciji, komunikaciji u oblasti zdravstva, kreiranju TV sadržaja,kao i na svim formama digitalnog marketinga. Agencije koje posluju u okviru I&F McCann Grupe deo su McCann Worldgroup (www.mccannworldgroup.com),jedne od najvećih svetskih agencijskih mreža,osnovane 1902.godine koja posluje u više od 120 zemalja sveta, i u vlasništvu je Interpublic Group (IPG) (www.interpublic.com) sa sedištem u Njujorku.