Posebne zasluge za McCann Beograd na The One Show u Njujorku

U okviru The One Show, jednog od najvažnijih međunarodnih advertajzing festivala koji se odigrava na američkom tlu, McCann Beograd je nagrađen sa dva posebna, Merit priznanja za DemocrARtisation, inovativnu kampanju realizovanu za Muzej savremene umetnosti u Beogradu, i to u dve kategorije - Cross-Platform: Experiential (AR) i Mobile: Use of Technology (AR).

“Konkurencija je, kao i svake godine na ovom velikom međunarodnom festivalu bila veoma jaka, a naša kampanja DemocrARTisation je dobila dva posebna priznanja žirija, što ovaj uspeh čini još većim i značajnijim. Ponosan sam na priznanja koja nam je dao žiri The One Show-a, koji čine eminentni stručnjaci iz celog sveta, kao i na ceo tim koji je na kampanji radio, koji zaista zaslužuje sve čestitke.” rekao je Vladimir Ćosić, digitalni kreativni direktor agencije McCann Beograd.

The One Show, koji se održava u Njujorku, jedno je od najprestižnijih takmičenja u oglašavanju, dizajnu, interaktivnoj i brendiranoj zabavi. Nagrade i priznanja sa ovog festivala potvrda su izuzetnosti kvaliteta radova agencija širom sveta, a nagrada – čuvena Zlatna olovka – je nešto čemu se nadaju mnogi kreativni timovi.

I&F McCann Grupa jedan je od vodećih komunikacionih sistema koji 20 godina uspešno posluje u 12 zemlja jugo istočne Evrope i nordijske regije. Naš posvećen tim čini 600 talentovanih profesionalaca, koji svakodnevno sarađuju na integraciji marketinških kampanja, promotivnih aktivnosti, organizaciji događaja, dizajnu, planiranju i zakupu medijskog prostora, PR, produkciji, komunikaciji u oblasti zdravstva, kreiranju TV sadržaja,kao i na svim formama digitalnog marketinga. Agencije koje posluju u okviru I&F McCann Grupe deo su McCann Worldgroup (www.mccannworldgroup.com),jedne od najvećih svetskih agencijskih mreža,osnovane 1902.godine koja posluje u više od 120 zemalja sveta, i u vlasništvu je Interpublic Group (IPG) (www.interpublic.com) sa sedištem u Njujorku.