Pojačanje za tim I&F Grupe

Tim I&F Grupe jači je za Maju Anđelić koja dolazi na poziciju CFO I&F Grupe i Jelenu Jazić novu direktorku agencije McCann Beograd.

Maja Anđelić ima 20 godina iskustva u finansijama, od čega poslednjih 15 na menadžerskim pozicijama. Svoje znanje i iskustvo je gradila kroz revizorsku kuću PriceWaterhouseCoopers u Beogradu i Njujorku, a radila je i kao savetnica direktora Elektroprivrede Crne Gore.

Glavna Majina zaduženja biće strateško vođenje finansija I&F Grupe i svih agencija koje posluju u njenom sastavu, upravljanje timom finansija, inovacije i finansijski aspekt digitalne transformacije I&F Grupe.

"Privilegovana sam što se pridružujem kompaniji koja je dokazala da se selekcijom najkvalitetnijih kadrova može, ne samo stići do vrha, već i na njemu dugoročno opstati. Verujem da će moja stručnost i iskustvo iz oblasti finansija i biznisa, ukršteno sa znanjima i talentima zaposlenih u I&F Grupi, doprineti njenom daljem održivom rastu i uspešnim rezultatima. Radujem se novom izazovu i sigurna sam da ćemo kroz profesionalan, kolegijalan i timski rad postići sjajne rezultate" ističe Maja Anđelić.

Dobar balans između poslovnog i privatnog života ključ je sreće svakog od nas, smatra Maja, te podjednaku pažnju posvećuje i svom slobodnom vremenu. Voli da provodi vreme sa porodicom, pasionirani je ljubitelj joge, a veruje u staru latinsku poslovicu "in vino veritas".

Jelena Jazić u prethodnom periodu bila je direktorka marketinga kompanije Air Serbia. Dobro poznaje agencijske procese jer je u dva navrata, kao direktorka marketinga kompanije Carlsberg i Vice President Marketing & Strategy u kompaniji Delhaize, kao klijent, blisko sarađivala i sa agencijskim timom McCann Beograd. Jelena će svoje znanje i iskustvo zajedno sa agencijskim timom usmeriti na dalji razvoj McCann Beograd.

"Velika je čast, ali i veliki izazov, što sam postala deo McCann tima. Naš zadatak u narednom periodu ostaje da unapredimo rezultate kompanije za koju radimo, uz primenu realnih, inovativnih i kreativnih ideja. Uverena sam da će moje iskustvo, koje sam stekla radeći za najznačajnije multinacionalne kompanije, biti od velike pomoći i da ću zajedno, sa mojim novim kolegama, omogućiti McCann-u da održi lidersku poziciju kada je reč o inovativnosti i komunikaciji sa klijentima" kaže Jelena Jazić.

Za Jelenu je ovo vrlo važan period života, osim što postaje deo tima McCann Beograd, Jelena je nedavno postala mama malog Alekse koji je, kako sama ističe, stalno podseća koliko je svaki dan poseban i koliko je važno biti radoznao, nasmejan i radostan.