Počinje osma sezona kviza Potera

Kviz „Potera“ vraća se na male ekrane večeras od 21h na kanalu RTS1. Tragači Milica Jokanović, Žarko Stevanović i Milorad Milinković će i u osmoj sezoni domaćeg najdugovečnijeg nedeljnog kviza pokušati da stignu neke od najuspešnijih, najmlađih i najsimpatičnijih takmičara do sada.

Takmičarski tim će do nagrade u borbi protiv brzine i znanja nemilosrdnih Tragača predvoditi voditelj Jovan Memedović. U sezoni koja je pred nama oboreno je nekoliko rekorda, od kojih je najznačajniji osvajanje rekordne nagradne sume.

„Veoma se radujem početku emitovanja osme sezone Potere koji je naša publika prepoznala kao jedan od omiljenih kvizova, što je i naša najveća motivacija da svaka naredna sezona bude bolja. Bio je izazov raditi pripreme i snimati tokom specifičnih okolnosti u kojima smo se našli zbog COVID-a 19, i upravo zbog toga želim da se zahvalim najpre takmičarima na poverenju, a potom i Tragačima, voditelju Jovanu Memedoviću, kao i celom timu RTS-a i Adrenalina na trudu, hrabrosti i požrtvovanju,“ rekla je Tea Korolija, direktorka Adrenalina.