One Show for Creativity Merit za McCann Beograd

Na međunarodnom festivalu One Show for Creativity, agencija McCann Beograd sa kampanjom „Hvala vam, doktori“ osvojila je Merit nagradu u kategoriji Current Event Response.

Društveno odgovorna kampanja „Hvala vam, doktori!“, proaktivni projekat I&F Grupe realizovan u saradnji agencija McCann Beograd i UM Beograd, predstavila je doktore kao superheroje današnjice i jedina je kampanja iz Srbije koja je nagrađena na One Show festivalu ove godine.

„Veoma smo ponosni što je naš rad postao simbol zahvalnosti doktorima i medicinskom osoblju širom sveta, u teškoj godini borbe protiv Kovida-19.  Ovu nagradu posvećujemo upravo njima, kao zapis u vremenu za njihove nadljudske napore. Zahvaljujemo se ljudima širom sveta koji su kampanju podelili na svojim ličnim profilima i pomogli u širenju ove poruke podrške. Čestitam svim članovima tima, našim partnerskim agencijama, kao i magazinu Nedeljnik.“ ističe Jana Savić Rastovac, izvršna kreativna direktorka, McCann Beograd.

Magazin Nedeljnik je podržao kampanju stavljanjem vizuala na svoju naslovnu stranu.

Nakon osvojene najprestižnije nagrade IAB MIXX Grand Prix, ovo priznanje je još jedno u nizu za ovu kampanju. U prethodne osvojene nagrade  spadaju EPICA, BalCannes, Kaktus i ACT Responsible.

Podrška lekarima i medicinskom osoblju za manje od 24 sata, obišla je svet uz neverovatan odjek javnosti i samih zdravstvenih radnika na svim meridijanima.

Pogledajte video na linku