Ocenjujemo struku dok struka ocenjuje nas

Nedavno održanom žiriranju studentskih radova na portalu Ads of the World, u organizaciji Clio i AOTW, priključila se i Jana Savić Rastovac, kreativna dirketorka agencije McCann Beograd, kao član ovogodišnjeg žirija Clio Awards..

Radove možete pogledati na linku: https://www.adsoftheworld.com/cards/student

Ovih dana zatvorena je prijava za festival IdejaX, smotru kreativnosti u sklopu Dana komunikacije u Hrvatskoj. U žiriju koji će javno odlučivati o najboljima u segmentu kreativnosti ove godine se nalazi i Daniel Vuković, glavni kreativni direktor u agenciji McCann Zagreb.

Više informacija nalazi se na linku: https://danikomunikacija.com/hr/natjecanja/idejax/

U žiriju za dodelu Effie priznanja u Srbiji nalaze se neki od najpriznatijih stručnjaka, a među njima su i Dragana Marković, zamenica direktora agencije Drive, Jovana Petrović, regionalni menadžer usluživanja klijenata medijske agencije UM Beograd i Katarina Pribićević, direktorka strateškog planiranja agencije McCann Beograd.

Više informacija o festivalu nalazi se na linku: https://www.effie.rs/organizacioni-odbor-i-ziri/

IAB MIXX Serbia 2018 nagrade, koje će 9. maja biti dodeljene u okviru konferencije Digital Day takođe su okupile veliki broj priznatih stručnjaka, a među njima su Dubravka Urošević, regionalna direktorka usluživanja klijenata u agenciji UM Beograd i Vladimir Ćosić, digitalni kreativni direktor agencije McCann Beograd.

Više informacija nalazi se na linku: http://www.advertiser-serbia.com/prijavite-se-iab-mixx-awards-serbia-2018/

I&F McCann Grupa jedan je od vodećih komunikacionih sistema koji 20 godina uspešno posluje u 12 zemlja jugo istočne Evrope i nordijske regije. Naš posvećen tim čini 600 talentovanih profesionalaca, koji svakodnevno sarađuju na integraciji marketinških kampanja, promotivnih aktivnosti, organizaciji događaja, dizajnu, planiranju i zakupu medijskog prostora, PR, produkciji, komunikaciji u oblasti zdravstva, kreiranju TV sadržaja,kao i na svim formama digitalnog marketinga. Agencije koje posluju u okviru I&F McCann Grupe deo su McCann Worldgroup (www.mccannworldgroup.com),jedne od najvećih svetskih agencijskih mreža,osnovane 1902.godine koja posluje u više od 120 zemalja sveta, i u vlasništvu je Interpublic Group (IPG) (www.interpublic.com) sa sedištem u Njujorku.