Nermina Kelić učestvovala na CEO akademiji

CEO Academy je program koji priprema mlade za sve ono što ih očekuje na prvom poslu, otkriva im kako se najbolje predstaviti poslodavcu i kako najbolje brendirati sebe, a učesnici su vodeći poslodavci i HR menadžeri u Bosni i Hercegovini. Među predstavnicima kompanija, koji su polaznicima pružili mogućnost za networking, razmenu kontakata i iskustva, a onim najboljim i vredne nagrade, stručne prakse i zaposlenja, bila je i Nermina Kelić, direktorka agencije UM Sarajevo, koja je učestvovala u speed dating-u sa kandidatima.

"U vrijeme kada sve više mladih intenzivno razmišlja o odlasku u neku od zapadnih zemalja, jedan od primarnih zadataka akademske zajednice i realnog sektora jeste pokazati im da imaju perspektivu i ovdje. CEO Academy je upravo jedan od projekata koji rade u tom cilju. Dobar odziv studenata i kvalitet koji su pokazali u svojim predstavljanjima nam govore da se itekako trebamo potruditi da te mlade ljude zadržimo na našem tržištu rada," rekla je Nermina

I&F McCann Grupa jedan je od vodećih komunikacionih sistema koji 20 godina uspešno posluje u 12 zemlja jugo istočne Evrope i nordijske regije. Naš posvećen tim čini 600 talentovanih profesionalaca, koji svakodnevno sarađuju na integraciji marketinških kampanja, promotivnih aktivnosti, organizaciji događaja, dizajnu, planiranju i zakupu medijskog prostora, PR, produkciji, komunikaciji u oblasti zdravstva, kreiranju TV sadržaja,kao i na svim formama digitalnog marketinga. Agencije koje posluju u okviru I&F McCann Grupe deo su McCann Worldgroup (www.mccannworldgroup.com),jedne od najvećih svetskih agencijskih mreža,osnovane 1902.godine koja posluje u više od 120 zemalja sveta, i u vlasništvu je Interpublic Group (IPG) (www.interpublic.com) sa sedištem u Njujorku.