Naši stručnjaci u Skoplju predavači na obuci za digitalni marketing

Elena Atanasova Paneva, Digital Advertising Manager u UM Skopje, i Meri Šešo, Head of Digital u McCann Skopje, bile su predavači na treningu edukativnog centra M6 na temu digitalnog marketinga, deleći svoje znanje i iskustvo sa učesnicima, mladim talentima i zaposlenima u marketingu iz različitih kompanija.

U okviru Obuke za digitalni marketing M6 Obrazovnog centra, Elena (UM) je pokrivala sledeće teme: Google oglašavanje, Video marketing i Mobilni marketing. „Ovaj tromesečni trening iz digitalnog marketinga prvi put je u oktobru 2020. godine pokrenuo M6 Edukativni centar. Različiti stručnjaci u industriji obrađivali su različite teme. Bilo nam je zadovoljstvo podeliti našu stručnost sa učesnicima. To će biti dugoročna saradnja i drago nam je što ćemo biti deo obuke i sledeće godine. "- rekla je.

Njena koleginica iz McCann-a, Meri, održala je predavanje o marketingu putem e-pošte, marketingu na društvenim mrežama (uključujući: Facebook, Instagram, Twitter i LinkedIn za kompanije i brendove) i primeni kampanja i strategija za startapove, kompanije i marketinške agencije.

http://m6.edu.mk/what-we-do/trainings/digital-marketing/