McCann Stockholm novi partner energetskog giganta E.ON

Kompanija E.ON je međunarodni proizvođač obnovljive energije, čiji je McCann Stockholm novi partner na švedskom tržištu.

Tržište energije se menja i povećava se potražnja za obnovljivom energijom. E.ON je uvideo ove promene koje postavljaju zahteve novim tehnologijama kao što su: solarne ćelije, digitalizacija i lokalno proizvedena obnovljiva energija i sada čini najveće napore da zadovolji nove potrebe klijenata i transformiše svoje poslovanje na 100 odsto obnovljivu i recikliranu energiju.

"McCann Stockholm će igrati ključnu ulogu u ostvarenju što većeg doprinosa naših investicija," rekla je Karin Rosel (Karin Rosell), šef brenda i marketinga kompanije E.ON i dodala: "Put brenda koji smo započeli pre nekoliko godina vodi nas ka uspehu, a istovremeno jača i konkurencija, a samim tim i izazov značajnog diferenciranja unutar kategorije."

"Započinjemo saradnju i odnos poverenja na obostrano zadovoljstvo. Uvek je dobro raditi sa dobrim ljudima i sjajnim proizvodima i uslugama. Ovo je ujedno sjajna prilika da prikažemo novi i jači McCann, u kome su izgrađeni moćni timovi koji u svakom pogledu mogu napraviti odlučujuću razliku u svemu što radimo, bilo da se radi o većim komunikacijskim konceptima, digitalnim uslugama ili optimizaciji kampanje," rekao je Johan Estlund (Johan Östlund), direktor agencije.