McCann Beograd i McCann Zagreb na listi deset najuspešnijih agencija Adriatic regije

Jedan od najuticajnijih regionalnih portala za industriju oglašavanja i komunikacija, Media Marketing, sastavio je tri rang liste koje se odnose na 2017. godinu i Adriatic regiju: listu TOP 10 kreativnih agencija, TOP 10 kampanja i TOP 10 oglašivača. Najbolje agencije i oglašivači rangirani su na osnovu uspeha ostvarenih na nacionalnim i regionalnim festivalima oglašavanja, dok su najbolje kampanje rangirane prema broju nagrada koje su osvojile.

I&F McCann Grupa jedina je grupacija koja je u deset najboljih imala čak dve agencije - McCann Beograd i McCann Zagreb našle su se na listi najkreativnijih agencija pri čemu je McCann Zagreb, pored toga što je proglašen Agencijom godine u Hrvatskoj, po rangu treća najkreativnija agencija u regionu. Tomislav Presečki, direktor agencije McCann Zagreb, tim povodom je rekao: "Imajući u vidu da je riječ o jednom od najpraćenijih regionalnih medija u oglašivačkoj industriji, ponosni smo što nas je prepoznao kao najuspješniju agenciju iz Hrvatske. Protekla je godina za McCann Zagreb zaista bila fantastična u svim segmentima, posebno po pitanju akvizicije novih, velikih klijenata. Pred nama je još jedno dinamično razdoblje, neka nova iskustva, suradnje i partnerstva i u tom pogledu nam svaka pohvala znači iznimno puno jer potvrđuje kontinuitet kvalitete rada te ostvarivanja zacrtanih ciljeva, klijentovih i naših vlastitih".

MediaMarketing – TOP 10 najuspešnijih agencija u Adriatic regiji

Veliko priznanje agenciji McCann Beograd stiglo je u kategoriji najboljih kampanja, gde je to jedina agencija koja je na listi prisutna s dve kampanje: "DemokrARTisation" za Muzej savremene umetnosti u Beogradu

i "Lav kokice" za Carlsberg Srbija.

MediaMarketing – TOP 10 najuspješnijih kampanja u Adriatic regiji

Čestitamo i našim klijentima koji su se našli među najuspešnijim oglašivačima u regionu! 2017. godina bila je izazovna ali uspešna.

MediaMarketing – TOP 10 najuspešnijih oglašivača u Adriatic regiji

I&F McCann Grupa jedan je od vodećih komunikacionih sistema koji 20 godina uspešno posluje u 12 zemlja jugo istočne Evrope i nordijske regije. Naš posvećen tim čini 600 talentovanih profesionalaca, koji svakodnevno sarađuju na integraciji marketinških kampanja, promotivnih aktivnosti, organizaciji događaja, dizajnu, planiranju i zakupu medijskog prostora, PR, produkciji, komunikaciji u oblasti zdravstva, kreiranju TV sadržaja,kao i na svim formama digitalnog marketinga. Agencije koje posluju u okviru I&F McCann Grupe deo su McCann Worldgroup (www.mccannworldgroup.com),jedne od najvećih svetskih agencijskih mreža,osnovane 1902.godine koja posluje u više od 120 zemalja sveta, i u vlasništvu je Interpublic Group (IPG) (www.interpublic.com) sa sedištem u Njujorku.