Marija Vićić dobitnica nagrade PRO PR Infigo Award

Specijalni odbor PRO PR nagrade dodelio je Mariji Vićić, direktorki komunikacija I&F McCann Grupe, PRO PR Infigo nagradu, namenjenu pojedincima koji posebno doprinose razvoju komunikacijske industrije.

Više informacija nalazi se na linku: http://www.media-marketing.com/vijesti/ovogodisnja-pro-pr-infigo-award-pripada-mariji-vicic-direktorici-korporativnih-komunikacija-mccann-grupe

I&F McCann Grupa jedan je od vodećih komunikacionih sistema koji 20 godina uspešno posluje u 12 zemlja jugo istočne Evrope i nordijske regije. Naš posvećen tim čini 600 talentovanih profesionalaca, koji svakodnevno sarađuju na integraciji marketinških kampanja, promotivnih aktivnosti, organizaciji događaja, dizajnu, planiranju i zakupu medijskog prostora, PR, produkciji, komunikaciji u oblasti zdravstva, kreiranju TV sadržaja,kao i na svim formama digitalnog marketinga. Agencije koje posluju u okviru I&F McCann Grupe deo su McCann Worldgroup (www.mccannworldgroup.com),jedne od najvećih svetskih agencijskih mreža,osnovane 1902.godine koja posluje u više od 120 zemalja sveta, i u vlasništvu je Interpublic Group (IPG) (www.interpublic.com) sa sedištem u Njujorku.