Kris Entoni Hodar u najužem izboru za prestižnu svetsku nagradu

Kris Entoni Hodar (Cris Anthony Hödar), kreativni direktor grupe odgovoran za McCann Copenhagen i McCann Health Nordic, našao se u najužem izboru za prestižnu nagradu Influencer of the Year u okviru godišnjih Creativepool nagrada.

Krisovi radovi do sada su postigli sjajne rezultate na svetski poznatim festivalima (Cannes International Advertising Festival, Clios, EPICA, Creative Circle, New York Festival i drugi), pa ne čudi što ga je Creativepool prepoznao kao jednog od potencijalnih dobitnika nagrade Influencer of the Year.

"Velika je čast biti u najužem izboru za nagradu Influencer of the Year", rekao je Kris i dodao: "Ova kategorija nagrada okupila je neke od najkreativnijih umova industrije; one koji pomeraju granice i pokazuju šta znači biti kreativan u 2018. godini. Sama nominacija je za mene dovoljno priznanje."

I&F McCann Grupa jedan je od vodećih komunikacionih sistema koji 20 godina uspešno posluje u 12 zemlja jugo istočne Evrope i nordijske regije. Naš posvećen tim čini 600 talentovanih profesionalaca, koji svakodnevno sarađuju na integraciji marketinških kampanja, promotivnih aktivnosti, organizaciji događaja, dizajnu, planiranju i zakupu medijskog prostora, PR, produkciji, komunikaciji u oblasti zdravstva, kreiranju TV sadržaja,kao i na svim formama digitalnog marketinga. Agencije koje posluju u okviru I&F McCann Grupe deo su McCann Worldgroup (www.mccannworldgroup.com),jedne od najvećih svetskih agencijskih mreža,osnovane 1902.godine koja posluje u više od 120 zemalja sveta, i u vlasništvu je Interpublic Group (IPG) (www.interpublic.com) sa sedištem u Njujorku.