Kris Entoni Hodar novi kreativni direktor u Kopenhagenu

Kris Entoni Hodar postao je kreativni direktor grupe odgovoran za McCann Copenhagen i McCann Health Nordic.

Tobajas Šmit-Fibiger, direktor agencije McCann Copenhagen, pružio je toplu dobrodošlicu svom novom kolegi rečima: "Veoma smo ponosni što smo uspeli da privučemo kapacitet kao što je Kris, i radujemo se tome što smo zajedno deo novog usmerenja započetog pre godinu dana. U osnovi, McCann nikada nije bio više relevantniji nego sada, a sa Krisom na čelu, imamo sve preduslove za stvaranje smislene i relevantne komunikacije."

Ako pogledate Krisov CV, možete videti da je on poreklom iz Čilea i nekada je radio tri godine za McCann Santiago. Generalno, McCann-ov novi kreativni lider ima oko 27 godina iskustva u industriji kao kreativni direktor i senior account direktor.

O novom poglavlju u radu koje treba otvoriti, Kris Entoni Hodar kaže: "Sa velikim zadovoljstvom počinjem u McCann Copenhagen-u. Osećam se kao da se vraćam kući - McCann u Čileu je bio jedan od mojih prvih poslodavaca. Veoma kreativna agencija i deo fantastične mreže sa neverovatnim projektima kao što je dobitnik Grand Prix-a "Fearless Girl" and "Field trip to Mars". Kreativnost ispunjava duh i način na koji ljudi razmišljaju i rade ovde, a to je duh koji ću pomoći da se nastavi."