Kreativa agencije McCann Zagreb dobila veliko pojačanje

"Veselim se pozitivnoj i inspirativnoj atmosferi o kojoj već neko vrijeme bruji naš mali advertajzing svijet," kaže novi kreativni direktor McCanna Zagreb, Ivan Čepelak.

Ivan Čepelak novi je kreativni direktor u agenciji McCann Zagreb. Reč je o veoma iskusnom stručnjaku koji je proteklih 11 godina, prvo kao copywriter, a zatim i kao kreativni direktor, proveo u agenciji Bruketa&Žinić&Grey.

"Ivan je jako veliko pojačanje našem timu, kao kreativac i kao čovjek", najavio je Čepov dolazak Daniel Vuković, glavni kreativni direktor u McCannu Zagreb. "U agenciju donosi iznimno znanje i iskustvo. Pametan i staložen, otvoren i pozitivan - idealna je osoba za McCann u kojem su svi kolege prijatelji".

Čepelak je dosad radio na brojnim projektima i kampanjama koje su osvajale Effie i Ideja X nagrade, a 2011. na Sudnjem danu proglašen je i copywriterom godine. "Uvijek sam cijenio dobro ispričanu istinu. Drago mi je da ću sada biti na strani onih koji je i stvaraju", prva je Čepova izjava u ulozi kreativnog direktora u novoj agenciji kojoj donosi iskustva kampanja i projekata na klijentima poput Karlovačke pivovare, Croatia osiguranja, Vipa, Adris grupe, Podravke, Francka...

"Veselim se pozitivnoj i inspirativnoj atmosferi o kojoj već neko vrijeme bruji naš mali advertajzerski svijet i radu na novim i uspješnim projektima. Na kraju krajeva - postajem dio hrvatske agencije godine. Nuff said!", zaključuje Čep i za kraj otkriva svoj životni ("ne čini drugima ono što ne želiš da oni čine tebi"), ali i kreativni moto ("čini ono što ne želiš da drugi čine").

Originalni članak objavljen je na: http://www.poslovni.hr/marketing-i-mediji/kreativni-odjel-mccanna-zagreb-dobio-veliko-pojacanje-338391

I&F McCann Grupa jedan je od vodećih komunikacionih sistema koji 20 godina uspešno posluje u 12 zemlja jugo istočne Evrope i nordijske regije. Naš posvećen tim čini 600 talentovanih profesionalaca, koji svakodnevno sarađuju na integraciji marketinških kampanja, promotivnih aktivnosti, organizaciji događaja, dizajnu, planiranju i zakupu medijskog prostora, PR, produkciji, komunikaciji u oblasti zdravstva, kreiranju TV sadržaja,kao i na svim formama digitalnog marketinga. Agencije koje posluju u okviru I&F McCann Grupe deo su McCann Worldgroup (www.mccannworldgroup.com),jedne od najvećih svetskih agencijskih mreža,osnovane 1902.godine koja posluje u više od 120 zemalja sveta, i u vlasništvu je Interpublic Group (IPG) (www.interpublic.com) sa sedištem u Njujorku.