Katarina Pribićević i Aleksandar Đorđević u žiriju Effie nagrada Srbije

Direktorka strateškog planiranja Katarina Pribičević iz agencije McCann Beograd i Aleksandar Đorđević, direktor strateškog planiranja u UM Beograd, zajedno sa drugim stručnjacima izabrani su za članove žirija  prestižnih Effie nagrada u Srbiji.

„Posle jedne cele Effie sezone koja je preskočena, ali i godine ‘čekanja’ koja je iza nas, izuzetno se radujem restartu.  Prethodna godina nam je još jednom potvrdila koliko su važni ljudi o kojima razmišljamo, za koje kreiramo, sa kojima komuniciramo. Zbog toga se radujem projektima čije strategije su se razvijale u skladu sa potrebama ljudi, a brendovi uspevali da pokažu koliko dobro ih razumeju.“ izjavila je Katarina Pribićević.

„Raduje me da budem deo događaja koji slavi kreativnost, koju sasvim sigurno doživljavam kao najznačajniji doprinos marketing industriji. Verujem da će festivalske dane obeležiti vežbanje fokusa na razigranost ideja, istovremeno ohrabrujući autentičnost i veštinu iznalaženja sjajnih rešenja u vremenu kada je važno da budemo snažni. Siguran sam da će ovogodišnje podbedničke, ali i sve nominovane kampanje, još jednom pokazati koliko je pored ulaganja u oglašavanje, jednako bitno hrabro investirati u fenomenalne ideje pojedinaca i agencija.“ rekao je Aleksandar Đorđević.

Kao i svake godine, svi članovi Effie žirija istaknuti su stručnjaci na seniorskim pozicijama, sa značajnim iskustvom i profesionalnom reputacijom. I ove godine, predsednik Effie žirija je prof. Srđan Bogosavljević (Ipsos Adria), a potpredsednica Jelena Šarenac (Henkel).

Više na linku: https://www.effie.rs/organizacioni-odbor-i-ziri/