Irina Maja: Jednostavna i iskrena komunikacija je neophodna za marketing u realnom vremenu

U intervjuu za Marketing365, Irina Maja, Growth Director u agenciji McCann Skopje, govori o uspješnim kampanjama, odnosu s klijentima, zaštiti ideja na pitchevima i drugim zanimljivim temama. Prenosimo dio intervjua.

"Da bismo imali moć da dotaknemo ljude, potreban nam je inspirativan insajt. Ovaj insajt je najčešće ukorenjen u složenim istraživačkim podacima. More podataka nekad nas može dovesti i do očiglednih zaključaka, ali ono što je od posebne važnosti, pri interpretaciji podataka s ciljem pronalaženja ovog insighta i kreiranja kampanje, je da pronađemo čak i najmanju fundamentalnu istinu koja će dalje inspirisati poruku zbog koje ćemo uskliknuti "A-HA!", istovremeno u sebi unoseći promenu načina na koji razmišljamo ili se ponašamo. Najkreativnije ideje kojima se najčešće oduševljavamo u svetu marketinga u sebi sadrže moćne istine.

U pogledu rada sa domaćim klijentima trudimo se da prezentujemo tačno one insajte i istine koje su relevantne ljudima, ali i brendu koji stoji iza njih. Naša filosofija je da su strategija i kreativnost neodvojive, ili kako sama definišem, to je inteligencija koja koristi kreativnost za rešavanje komercijalnih problema. Partnerstvo i iskren odnos u radu sa klijentom su od ključne važnosti, klijenti moraju biti sigurni u ono što agencija predlaže i osećati da je agencija jedna vrsta bezbednosne mreže."

Pročitajte cijeli intervju na stranici Marketing 365: https://marketing365.mk/intervju-so-irina-maja-direktor-za-rast-i-razvoj-vo-mccann-skopje-8

I&F McCann Grupa jedan je od vodećih komunikacionih sistema koji 20 godina uspešno posluje u 12 zemlja jugo istočne Evrope i nordijske regije. Naš posvećen tim čini 600 talentovanih profesionalaca, koji svakodnevno sarađuju na integraciji marketinških kampanja, promotivnih aktivnosti, organizaciji događaja, dizajnu, planiranju i zakupu medijskog prostora, PR, produkciji, komunikaciji u oblasti zdravstva, kreiranju TV sadržaja,kao i na svim formama digitalnog marketinga. Agencije koje posluju u okviru I&F McCann Grupe deo su McCann Worldgroup (www.mccannworldgroup.com),jedne od najvećih svetskih agencijskih mreža,osnovane 1902.godine koja posluje u više od 120 zemalja sveta, i u vlasništvu je Interpublic Group (IPG) (www.interpublic.com) sa sedištem u Njujorku.