I&F McCann Grupa na forumu IZAZOV 2018

Na predstojećem četvrtom regionalnom forumu komunikacionih lidera – IZAZOV 2018, koji se održava 12. i 13. marta, učestvuju i Katarina Kostić, regionalna direktorka razvoja za medijske operacije u okviru I&F McCann Grupe, Jana Savić Rastovac, kreativna direktorka agencije McCann Beograd i Maja Gabrijan, HR direktorka I&F McCann Grupe. One će aktivno učestvovati u panelima koji razmatraju najaktuelnije teme u advertajzing industriji i doprineti otvaranju dijaloga na ključne teme iz struke u regionu.

Katarina Kostić, regionalna direktorka razvoja za medijske operacije u okviru UM, će moderirati panel koji otvara forum komunikacionih lidera – IZAZOV 2018 pod nazivom Catching trends for Big Gains. Tema panela su najnoviji rezultati istraživanja o trendovima u Srbiji i regionu, a učesnici su Nikola Žinić (Bruketa&Žinić&Grey, Hrvatska), Victor Croitoru (IPG Mediabrands, Rumunija), Borislav Miljanović (Represent Communications), Tanja Tatomirović (Microsoft CEE MC Europe), Nikola Kostoski (Ahold Delhaize Serbia) i Hrvoje Rein (L'Oreal).

Jana Savić Rastovac, kreativna direktorka agencije McCann Beograd, učestvovaće u panelu Check point > Gde smo? na forumu IZAZOV 2018, zajedno sa kolegama iz drugih marketinških agencija na tržištu Srbije, a tema su najnoviji rezultati istraživanja o stanju struke u Srbiji i regionu.

Maja Gabrijan, HR direktorka I&F McCann Grupe, učestvuje u programu foruma komunikacionih lidera – IZAZOV 2018, i to u okviru panela Talenti, pogonsko gorivo industrije – gde su, šta rade?. Tema će biti podmlađivanje struke, motivisanje mladih talenata, edukacija zaposlenih i zarade u oblasti marketinških komunikacija.

IZAZOV je događaj namenjen profesionalcima iz oblasti marketinga, odnosa s javnošću i digitalnih komunikacija koji rade u kompanijama i agencijama. samo prošle godine, forum je okupio preko 250 stručnjaka iz oblasti marketinga i komunikacija, iz više od 65 agencija i 70 kompanija iz celog regiona.

Više informacija nalazi se na stranici: http://www.izazovforum.rs

I&F McCann Grupa jedan je od vodećih komunikacionih sistema koji 20 godina uspešno posluje u 12 zemlja jugo istočne Evrope i nordijske regije. Naš posvećen tim čini 600 talentovanih profesionalaca, koji svakodnevno sarađuju na integraciji marketinških kampanja, promotivnih aktivnosti, organizaciji događaja, dizajnu, planiranju i zakupu medijskog prostora, PR, produkciji, komunikaciji u oblasti zdravstva, kreiranju TV sadržaja,kao i na svim formama digitalnog marketinga. Agencije koje posluju u okviru I&F McCann Grupe deo su McCann Worldgroup (www.mccannworldgroup.com),jedne od najvećih svetskih agencijskih mreža,osnovane 1902.godine koja posluje u više od 120 zemalja sveta, i u vlasništvu je Interpublic Group (IPG) (www.interpublic.com) sa sedištem u Njujorku.