I&F Grupa na „Danima prakse“

Savez studenata Fakulteta organizacionih nauka, pod pokroviteljstvom Fakulteta organizacionih nauka, organizovao je po deseti jubilarni put projekat Dani prakse. Kao i prethodnih godina, cilj projekta jeste da u okviru svojih pet delova – radionice Spreman za dan(e), sajam kompanija, takmičarski deo, „Tvojih 15 minuta“ i panel diskusija – studente pripremi za naredni korak u njihovoj karijeri i otvori im vrata ka novim prilikama i zaposlenju u nekoj od kompanija.

Ove godine I&F Grupa učestvovala je na Danima prakse i to u vidu informativnog štanda na kome su studenti mogli da se upoznaju sa radom svih agencija u okviru I&F Grupe, kao i učešćem u drugim programima ove manifestacije, među kojima sui  panel diskusije. Tako je Elena Tendžera, Account Director u agenciji Drive učestovala u diskusiji  "Male tajne vrhunskih stručnjaka". Elena je tom prilikom predstavila agenciju u kojoj radi, Grupu kao i svoju poziciju, nakon čega je odgovarala na pitanja delegata/publike.

Studenti su mogli da se upoznaju sa radom svih agencijama u I&F Grupi, preko štanda koji je bio postavljen od otvaranja do kraja manifestacije.