I&F McCann Grupa na AmCham panelu „Razvoj karijere u korporaciji”

U okviru programa “AmChamps - Young Leaders in Change”, u kom učestvuje i naš kolega Boris Gluvačević, Account Manager agencije UM Beograd, organizovan je panel „Razvoj karijere u korporaciji”.

Učesnici panela bili su Marta Forai, Solutions Manager u kompaniji ManpowerGroup Serbia, Jovana Anđelić, Talent Acquisition Manager for Eastern Europe u kompaniji Sitel, Nenad Vučinić, direktor kompanije Telesign, Olivera Nikodijević, direktorka marketinga u kompaniji Carnex, Jelena Ivanović, HR Manager kompanije Coca Cola Hellenic i Lana Andrić Šaranović, HR Manager I&F McCann Grupe.

Lana je sa prisutnim studentima razgovarala o prilikama koje rad u I&F McCann Grupi pruža, načinima na koji razvijamo talente i potencijale, prilikama za studente u sistemu poput našeg i veštinama i znanjima koje se kroz rad u agencijama stiču.

I&F McCann Grupa jedan je od vodećih komunikacionih sistema koji 20 godina uspešno posluje u 12 zemlja jugo istočne Evrope i nordijske regije. Naš posvećen tim čini 600 talentovanih profesionalaca, koji svakodnevno sarađuju na integraciji marketinških kampanja, promotivnih aktivnosti, organizaciji događaja, dizajnu, planiranju i zakupu medijskog prostora, PR, produkciji, komunikaciji u oblasti zdravstva, kreiranju TV sadržaja,kao i na svim formama digitalnog marketinga. Agencije koje posluju u okviru I&F McCann Grupe deo su McCann Worldgroup (www.mccannworldgroup.com),jedne od najvećih svetskih agencijskih mreža,osnovane 1902.godine koja posluje u više od 120 zemalja sveta, i u vlasništvu je Interpublic Group (IPG) (www.interpublic.com) sa sedištem u Njujorku.