DRIVE McCANN - Spoj najboljeg iz dva sveta

Drive i McCann udružuju snage kako bi postali norveški lider u Creative Retail marketing. Cilj agencije je da bude među najboljih pet do 2020. godine.

Najavljujemo evoluciju naše ponude usluga u Norveškoj. Promene na globalnom, kao i na lokalnom nivou, pokazuju da je besprekorna struktura, integrisana ponuda i pojednostavljena organizacija neophodna kako bi klijenti imali konzistentnu komunikaciju na svim kanalima.

Tokom proteklih godinu i po dana, timovi dve naše agencije, McCann Oslo i DRIVE, integrisano su radili kako bi zajedničkim klijentima kao što su Apotek 1, Maxbo, Peugeot/ Citroën itd. ponudili što bolju uslugu. Verujemo da ovaj princip funkcionisanja najbolji, što potvrđuju i sa utisci samih klijenata.

Formalno spajamo ove agencije u jedinstveni tim, jedan P&L, i jedno ime: Drive McCann.

Spajanjem agencija Drive i McCann, negujemo ono što radimo najbolje - spajamo kreativnu izvrsnost i besprekornu realizaciju kako bismo kreirali moćna i efikasna rešenja.

„Klijenti posluju u neverovatno užurbanom i sve složenijem svetu. Njihov odnos sa agencijom ne treba tome da doprinosi. Do sada smo najbolje smo radili kada smo zajedno kreirali i realizovali kampanje,“ rekao je Ričard Boner-Dejvis, predsednik McCann Nordic, i naglasio da „naši klijenti to cene. Pojednostavljenje našeg procesa ima smisla poslovno - i za klijente i za nas. ”

Sa više od 25 godina iskustva u poslovanju agencija i produkciji, Bjorn Slorebi će voditi agenciju Drive McCann kao izvršni direktor.

"DRIVE je uspešan u strukturi, metodologiji, efikasnosti, uvidima i vođenju društvenih mreža prilagođenom maloprodajnim klijentima, dok je McCann dostigao vrhunac u kreativnosti i strategiji", kaže Slorebi. "Uzimamo najbolje iz oba okruženja i stvaramo veću, jaču i pametniju agenciju sa širim spektrom usluga i jačim identitetom. Neverovatno sam ponosan na ekspertizu koju imamo u grupi i u novoj agenciji, i radujem se izgradnji nove i uzbudljive agencije sa stručnim timom."

On obećava da će DRIVE McCann raditi na popunjavanju polica sa nagradama, ali ne po svaku cenu: "Radije bismo da osvajamo nagrade koje potvrđuju da su naši klijenti uspešni u svom poslu. U pomalo egocentričnoj industriji, pokušaćemo da budemo drugačiji,” kaže Slorebi.

Drive McCann predstavlja tim od 50 stručnjaka fokusiranih na izgradnju portfolija brendova putem svih kanala, uključujući i aktivacije u maloprodaji.