Dobrodošli u “I&F McCann Ćošak”

 

I&F McCann Grupa u saradnji sa Američkim kutkom Beograd (American Corner Belgrade) u Srbiji počinje sa serijom predavanja iz oblasti komunikacija, PR-a, ljudskih resursa, medija, kreativnih i digitalnih delatnosti pod nazivom “I&F McCann Ćošak”. Cilj je da se kroz ova predavanja srednjoškolci, studenti, mladi preduzetnici, kao i svi zainteresovani upoznaju sa veštinama koje će im pomoći u profesionalnom usavršavanju i razvoju karijere.

Dobrodošli u I&F McCann Ćošak

Poslednja sreda svakog meseca rezervisana je za zanimljiva predavanja, prezentacije i radionice koje će držati profesionalci iz I&F McCann Grupe i agencijama u njenom sastavu. Prvo predavanje u nizu (sreda, 27.01. od 18 do 20h Dom omladine, Tribinska sala) pod nazivom “Kako da osvojite poslodavca” održaće HR direktorka I&F McCann Grupe Maja Gabrijan sa svojim saradnicama. Cilj je da se polaznici upoznaju sa načinom pisanja CV-ja, jer dobar CV može da otvori vrata posla iz snova, a dobro predstavljanje omogućava dobijanje posla. Predavači će polaznicima pokazati kako da napišu odgovarajuću radnu biografiju, pokažu svoja znanja i veštine, iskažu motivisanost za dobijanje posla, i postave potencijalnom poslodavcu prava pitanja. 

Dobrodošli u I&F McCann Ćošak

Pozivamo vas da se prijavite za ovo zanimljivo predavanje slanjem maila na adresu: beograd@americancorners.rs

Amrički kutak u Srbiji postoji od 2003.godine i prvenstveno je formiran radi boljeg razumevanja kultura SAD i Srbije. Napravljen po ugledu na američke biblioteke, Američki kutak vremenom je prerastao u pravi mali kulturno obrazovni centar koji svoje sadržaje nudi svim uzrastima i životnim dobima.

I&F McCann Grupa je i do sada kroz različite aktivnosti doprinosila boljem razumevanju delatnosti i prenošenju znanja i veština koje čine savremeni advertajzing.

Vidimo se svake poslednje srede u mesecu!

Tekst je objavljen na portalu Advertiser Serbia.

"I&F McCann Grupa" jedna je od vodećih komunikacijskih mreža u Jugoistočnoj Evropi uspešno posluje u osam zemlja: Srbiji, Makedoniji, Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Albaniji, Hrvatskoj, Sloveniji i Bugarskoj. Međunarodnim, regionalnim i lokalnim klijentima pruža najkvalitetnija strateška i kreativna rešenja za razvoj brendova, kroz sve kanale komunikacije. Agencije koje posluju u okviru "I&F McCann Grupe" deo su "McCann Worldgroup" (www.mccannworldgroup.com), jedne od najvećih međunarodnih mreža, koja danas posluje u više od 120 zemalja sveta, sa tradicijom dugom čak 111 godina, koja posluje u sastavu "Interpublic Group of Companies" (www.interpublic.com), najstarije američke multinacionalne komunikacijske korporacije, sa sedištem u Njujorku.