Danka Trbojević nova direktorka agencije Drive

Danka Trbojević, dosadašnja Client Service Director postavljena je na poziciju Managing Director agencije Drive. Danka ima više od 12 godina iskustva u oblasti komunikacija, od čega 10 godina u oblasti digitalnog marketinga. U svom dosadašnjem radu sarađivala je sa internacionalnim timovima i veoma dobro poznaje strateške procese i digitalno okruženje. Sa timom efikasnih i angažovanih profesionalaca agencije Drive radiće na daljem razvoju naših digitalnih kapaciteta i inovativnih usluga.

 

Jedan od fokusa će joj biti razvoj i zadovoljstvo zaposlenih u dinamičnom radnom okruženju i razvijanje korporativne kulture u kojoj će se svaki pojedinac osećati svrshishodno i pružati maksimum u svom radu. Agencija Drive je strateški partner svojim klijentima koja im omogućava dodantu vrednost na tržištu u cilju ostvarivanja njihovih zadataka i postizanju uspeha u poslovanju.

 

Pre povratka u agenciju Drive, gde je stekla veliko iskustvo, Danka je bila Executive Director udruženja IAB Serbia gde je sa uspehom radila na razvoju lokalnog digitalnog i interaktivnog marketinga. Diplomirala je na Katedri za filmsku i televizijsku produkciju na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu, gde je završila i postdiplomske studije. Na istom fakultetu je predavač na postdiplomskim studijama Reklama i Mediji. Poseduje MBA diplomu iz oblasti marketing komunikacija.