Bojan Kočovski imenovan za novog direktora agencije McCann Skopje

Bojan Kočovski imenovan je za novog direktora agencije McCann Skopje, koja posluje u okviru I&F Grupe.

Bojan je poslednjih pet godina deo dinamičnog i iskusnog tima najuspešnije agencije u Severnoj Makedoniji. Novim imenovanjem iz redova agencijskog tima, McCann je još jednom potvrdio da je snaga ljudi osnov kvalitetnog tima, te da su razvoj i ulaganje u ljude deo DNK agencije.

“Bojan već 15 godina gradi svoju karijeru u marketinškoj i komunikacijskoj industriji, radeći na različitim menadžerskim pozicijama i u raznim sektorima, neprestano se usavršavajući i nadopunjujući svoje znanje. U toku poslednjih 5 godina koliko je deo našeg tima, pokazao je da ima kapacitet da bude lider nove današnjice, da inspiriše i vodi ljude ka još većim dostignućima. Njegova ekspertiza, ambicija i istrajnost su ključni za dalji razvoj našeg biznisa i upravljanje agencijom u ovim izazovnim vremenima. Bojanova energija unosi nam svežinu i novu perspektivu koji će dugoročno doprineti uspostavljanju nove dinamike u našem poslovanju u Makedoniji,” izjavio je Vladimir Dimovski, CEO McCann Adriatic.

Agencija McCann Skopje posluje na tržištu Severne Makedonije više od 20 godina i predstavlja jednu od najstarijih i najuspešnijih agencija u Skopju i regionu.

„Veoma sam ponosan i srećan što moja karijera napreduje u velikom McCann sistemu i I&F Grupi. Veliko je zadovoljstvo i veliki izazov vođenje agencije McCann Skopje, naročito kroz ovu za sve nas vrlo neizvesnu godinu. Imamo snažan agencijski tim i verujem da ćemo sa puno rada i fokusa zajedno dalje razvijati ambicije i nastaviti da rastemo u narednim godinama,“ rekao je Bojan Kočovski, novi Managing Director agencije McCann Skopje.