Hana Mates mentor u okviru AmChamps programa

Godišnji edukativni program "AmChamps – mladi lideri promena" već petu godinu okuplja perspektivne studente i mlade menadžere kompanija članica AmCham Srbija, sa idejom da kroz sinergiju akademskog i korporativnog sektora pomogne edukaciju i razvoj mladih ljudi – lidera koji će voditi poslovnu zajednicu u Srbiji. Predstavnik naše grupacije u ulozi mentora ove godine je Hana Mates, HR Coordinator medijskih operacija u okviru I&F McCann Grupe.

Program je počeo krajem januara 2018. godine svečanim otvaranjem i speed dating-om nakon kog su studenti ocenjivali menadžere i obrnuto, a kompjuter sve podatke uzeo u obzir i spojio parove – Isidora Stojanac, studentkinja FON-a tokom ovog programa radila je sa Hanom u ulozi mentee-ja. Kroz brojne aktivnosti, predavanja i radionice parovi rade na usvajanju novih praktičnih znanja i veština neophodnih za dalji profesionalni razvoj.

Hana Mates, I&F McCann i Isidora Stojanac, FON

I&F McCann Grupa jedan je od vodećih komunikacionih sistema koji 20 godina uspešno posluje u 12 zemlja jugo istočne Evrope i nordijske regije. Naš posvećen tim čini 600 talentovanih profesionalaca, koji svakodnevno sarađuju na integraciji marketinških kampanja, promotivnih aktivnosti, organizaciji događaja, dizajnu, planiranju i zakupu medijskog prostora, PR, produkciji, komunikaciji u oblasti zdravstva, kreiranju TV sadržaja,kao i na svim formama digitalnog marketinga. Agencije koje posluju u okviru I&F McCann Grupe deo su McCann Worldgroup (www.mccannworldgroup.com),jedne od najvećih svetskih agencijskih mreža,osnovane 1902.godine koja posluje u više od 120 zemalja sveta, i u vlasništvu je Interpublic Group (IPG) (www.interpublic.com) sa sedištem u Njujorku.