Naše kolege u akciji za bolji svet – UM IMPACT DAY

I ove godine naše kolege zaposlene u UM agencijama u regionu uzele su učešće u proslavi UM Impact Day sa ciljem da svojim aktivnostima učine boljim život u lokalnim zajednicama. UM agencije širom sveta su ovaj dan posvetile nekom zajedničkom cilju, tako su zaposleni u beogradskom UM-u imali radionicu na kojoj su izrađivali kućice za vrabce i druge ugrožene ptice. Pogledajte kako su UM agencije u regionu provele Impact day.

Slike pogledajte na linku

UM Beograd (Čenej, edukativna radionica i farbanje kućica za vrabce i ugrožene ptice)

UM Sarajevo je bio deo akcije uređenja kutka na maloj Bambi farmi, koju najmlađi rado posećuju i druže se sa životnjima. Proveli su dan u i druženju i farbanju kutka čime su dali mali doprinos za veseliji i razigraniji izgled ovog predivnog prostora, u kojem će, sigurni smo, uživati mnogi mališani.

Slike pogledajte na linku

UM Sarajevo (Bambi farma, uređenje kutka za mališane)

Kolege iz UM Skopje su posetili Komoru Janevski Api gde imali predavanje o značaju pčela, njihovoj zaštiti i prednostima njihovih proizvoda. Na kraju su posetili pčelinjak i prošli infaliranje API terapijom i saznali na koji način prirodnim proizvodima od pčela doći do zdravlja.

Slike pogledajte na linku

UM Skopje (Komora Janevski Api edukacija o zaštiti i značaju pčela)

UM Zagreb je donirao laptop školi za decu sa posebnim potrebama „Milan Amruš“. Ostatak dana su proveli volontirajući u skloništu za životinje u Dumovcu, kupali su i hranili pse dok su se igrali sa njima. Takođe, članovi UM tima koji su u mogućnosti, su dali krv kako bi pomogli onima kojima je to potrebno i podigli svest o važnosti doniranja krvi.

Slike pogledajte na linku

UM Zagreb (Azil Dumovec, kupanje, igranje i hranjenje životinja)