I&F McCann Grupa dobitnik priznanja Jugoslovenskog dramskog pozorišta

 

I&F McCann Grupa u okviru koje posluje agencija McCann Beograd dobila je Zahvalnicu Jugoslovenskog dramskog pozorišta (JDP) za dugogodišnju uspešnu saradnju. Ovo priznanje Jugoslovensko dramsko pozorište dodelilo je I&F McCann Grupi povodom Dana JDP kojim je svečano obeleženo 67 godina postojanja i rada ovog pozorišta.

Saradnja agencije McCann Beograd i Jugoslovenskog dramskog pozorišta počela je pre dve godine kreiranjem nekoliko kampanja koje su za cilj imale osvežavanje imidža ovog pozorišta u javnosti i njegovo približavanje široj potencijalnoj publici. U okviru te saradnje kreativni tim agencije McCann Beograd kreirao je i realizovao kampanju i slogan "pOseti JDP", kampanje za predstave na repertoaru ovog pozorišta, kao i kampanju u vidu viralnog video materijala "Drama u taksiju" koja je imala veliki odjek i pozitivne reakcije u javnosti.

"Za nas u okviru tima agencije McCann Beograd i cele I&F McCann Grupe ovo je vilika čast, ne samo zbog činjenice da naša dugogodišnja saradnja daje i kreativne i poslovne rezulatate, već i zbog toga što je ovo priznanje došlo od strane klijenta, Jugoslovenskog dramskog pozorišta koje je jedna od najvećih institucija kulture u našoje zemlji" kaže Vladimir Ćosić, kreativni direktor agencije McCann Beograd i dodaje: "Nadam se i očekujem da ćemo našu saradnju uspešno nastaviti uz još bolje rezultate i time na još bolji način pomoći afirmaciji kulture i umetnosti u našoj zemlji".

Vladimir Ćosić, kreativni direktor agencije McCann Beograd i Katarina Gaborović direktorka Marketing i PR odeljenja Raiffeisen Banke

Na svečanosti su dodeljene i Godišnje nagrade zaslužnim pojedincima između ostalih i spisateljici Mileni Marković za dramu Zmajeubice, Mirjani Karanović za ulogu u predstavi Zmajeubice, Nebojši Glogovcu za ulogu u predstavi Razbijeni krčag, Vladimiru Pejkoviću za kompoziciju i poseban umetnički doprinos predstavi Zmajeubice... Pored I&F McCann Grupe, prizanja za dugogodišnju uspešnu saradnju dobile su i Raiffeisen Banka i kompanija G4S.

Tekst je objavljen na portalu Advertiser Srbija

Šira vest je objavljena na portalu B92

"I&F McCann Grupa" jedna je od vodećih komunikacijskih mreža u Jugoistočnoj Evropi uspešno posluje u osam zemlja: Srbiji, Makedoniji, Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Albaniji, Hrvatskoj, Sloveniji i Bugarskoj. Međunarodnim, regionalnim i lokalnim klijentima pruža najkvalitetnija strateška i kreativna rešenja za razvoj brendova, kroz sve kanale komunikacije. Agencije koje posluju u okviru "I&F McCann Grupe" deo su "McCann Worldgroup" (www.mccannworldgroup.com), jedne od najvećih međunarodnih mreža, koja danas posluje u više od 120 zemalja sveta, sa tradicijom dugom čak 111 godina, koja posluje u sastavu "Interpublic Group of Companies" (www.interpublic.com), najstarije američke multinacionalne komunikacijske korporacije, sa sedištem u Njujorku.